Foto: canadabc
Rychla a chutna pochutka
40 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
1-2 ks |
|
2 konzervy nakrájané na plátky |
|
4 ks nakrájaná na hrubšie prúžky |
|
podla chuti |
|
|
|
4 PL |
|
1 ks na potretie |
|
na posypanie |
|
Postup
-
1
Na oleji spenime cibulu a orestujeme do zlatova. Pridame 2 konzervy scedenych hribov, osolime, okorenime a este chvilu restujeme. Nechame trochu vychladnut. Liskove cesto vyvalkame na tenko, nakrajame na stvorceky asi 6x6cm.
-
2
Na kazdy stvorcek dame asi za lyzicku hribovej zmesy, zavinieme a polozime na vymasteny plech. Potrieme vajickom, na vrch mozeme posypat rascou. Dame piect na 180C pecieme do zlatova asi 20 min.
Diskusia k receptu