Foto: stevca
tak a toto sa pravidelne u nás pečie a ešte za tepla konzumuje - vtesdy je to totiž najlepšie takže musím skrývať, aby sa Zobraziť celý popistak a toto sa pravidelne u nás pečie a ešte za tepla konzumuje - vtesdy je to totiž najlepšie takže musím skrývať, aby sa ušlo na stôl
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
na sezamové tyčinky si rozvalkáme cesto, dáme na papir na pečenie, potrieme vajíčkom, radielkom nakrájame na pásiky, posypeme sezamovými semiačkami, resp. makom, rascou, solou - kto čo má rád
- 2
na slimáčikov si rozvalkáme cesto, potirime kečupom, naukladáme šunku alebo inú saláme, klobásku podla chuti a stočíme do valčeka, nakrájame na kolieska, ktoré uložíme na papier na pečenie, na každé koliesko dáme pár zrniečok kukurice a hrášku a posypeme najemno postrúhaným syrom a dáme piecť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Hladká múka špec.11 PL kopcovitých,125g masla,1,5dcl mlieka štipka soli,
zmiešame suroviny vytvarujeme 4 cestíčka 1 hod.necháme postáť a robíme výborné štrúdle,rohlíčky,tyčinky a rôzne.Z cestom sa výborne pracuje,mám to odskúšané :-)) Vierka
jáj ahá to som si pomýlila, diki za radu, určite vyskúšam