Slané krekry s makom
Peter Kovár
šéfkuchár hotela Color*** v Bratislave, 12. februára 2020
šéfkuchár hotela Color*** v Bratislave, 12. februára 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 165 °C
na 165 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu zmiešame a vypracujeme cesto. Vyvaľkáme na hrúbku asi 3 mm a vykrojíme ľubovoľné tvary.
- 2
Vykrojené kúsky uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme dozlatista pri teplote 165 °C 20 až 30 minút.
Tiež slané pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu