Drobné slané pečivo
Drobné slané pečivo

Slané krekry s makom

Peter Kovár
šéfkuchár hotela Color*** v Bratislave, 12. februára 2020
Slané krekry s makom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 minút
príprava
20-30 minút
na 165 °C

Suroviny

500 g
250 g
125 ml
1/2 bal.
1 ks
5 PL mletý

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny spolu zmiešame a vypracujeme cesto. Vyvaľkáme na hrúbku asi 3 mm a vykrojíme ľubovoľné tvary.

  2. 2

    Vykrojené kúsky uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme dozlatista pri teplote 165 °C 20 až 30 minút.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: