Slané krekry s makom
Peter Kovár
šéfkuchár hotela Color*** v Bratislave, 12. februára 2020
šéfkuchár hotela Color*** v Bratislave, 12. februára 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 165 °C
na 165 °C
Suroviny
500 g |
|
250 g |
|
125 ml |
|
1/2 bal. |
|
1 ks |
|
5 PL mletý |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu zmiešame a vypracujeme cesto. Vyvaľkáme na hrúbku asi 3 mm a vykrojíme ľubovoľné tvary.
- 2
Vykrojené kúsky uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme dozlatista pri teplote 165 °C 20 až 30 minút.
Tiež slané pečivo:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre