Foto: danculka
10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
70 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
500g |
|
1/2bal |
|
3dl |
|
1/2 čl |
|
2pl |
|
1ks varený postrúhaný |
|
1čl |
|
na ozdobu: | |
syr karička, na tenko nakrájaný |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v črievku |
|
Postup
-
1
Do pekárničky som dala prípravu na biely chlebík,pekárnička vymiesila a aj nakyslo v nej a piekla som v tvare podkovy,keď chcem vyššiu tak pečiem dva a prekrojím oba,teraz som robila z jedného..
-
2
prekrojím a naplním pomazánkovým maslom a šunkou,vrch potriem tiež ....
-
3
potom prilepím natenko nakrájamý syr...
-
4
Zdobíš tým,čo si si na to kúpila,ja som pribl.napísala,čo som použila..
-
5
chýbal mi šalát,ale to by som musela do Žiaru...
-
6
ale chcem,len ukázať,ako sa dá ozdobiť torta na slano..
-
7
veľa záleží na saláme,ktorú použiješ na ružičky,pekne ukáže debrecinska má červený okraj atd...Dobré tvorivé nápady...!!!
Diskusia k receptu