Foto: sandraviglasova
Camembert robím buď grilovaný s brusnicovou omáčkou a pečenými baby zemiakmi alebo takto. Táto príprava mi šmakuje ale viac :-)
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Syr prekrojíme na dve polky, aby sme mali dve kolieska. Dáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- 2
Potrieme medom. Ja dávam tak do stredu, pretože sa aj tak roztečie.
- 3
Rúru vyhrievame len zvrchu ("grill"). Keď je vyhriata, vložím do nej syr a zapekám 10 minút.
- 4
Kým sa pripravuje syr, premyjem si rukolu, pokvapkám olivovým olejom a premiešam so slnečnicovými alebo sezamovými semienkami.
- 5
Hotový syr uložím na tanier, vedľa neho šupnem šalát a podávam s chlebom. Zapíjame ako inak pivom :-) Tak nech Vám chutí :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu