Sladký camembert
Autor receptu: sandraviglasova
Camembert robím buď grilovaný s brusnicovou omáčkou a pečenými baby zemiakmi alebo
takto. Táto príprava mi šmakuje ale viac :-)
2 porcie |
15 minút príprava |
10 minút na 200 °C |
Postup
- Syr prekrojíme na dve polky, aby sme mali dve kolieska. Dáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- Potrieme medom. Ja dávam tak do stredu, pretože sa aj tak roztečie.
- Rúru vyhrievame len zvrchu ("grill"). Keď je vyhriata, vložím do nej syr a zapekám 10 minút.
- Kým sa pripravuje syr, premyjem si rukolu, pokvapkám olivovým olejom a premiešam so slnečnicovými alebo sezamovými semienkami.
- Hotový syr uložím na tanier, vedľa neho šupnem šalát a podávam s chlebom. Zapíjame ako inak pivom :-)
Tak nech Vám chutí :-)