Sladko kyslé kurča

jazycnica - fotkajazycnica, 31. marca 2012
4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
na 175 °C

Suroviny

250 ml
250 ml
15 ml
60 ml
30 ml
15 ml
60 ml
4 ks
2 ks stredne veľké nakrájané
1/4
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rúru predhrejte na 175°C.

  2. 2

    V nádobe zmiešajte prvých 6 surovín na jemnú omáčku, okoreňte a odložte bokom.

  3. 3

    Na panvici si roztopte maslo a opečte kuracie prsia z oboch strán. Kurča vyberte z panvice a odložte bokom.

  4. 4

    V kuracej masti vyprážajte cibuľu, zeler a mrkvu 2-3 minúty. Pridajte do omáčky a mierne povarte 10 minút.

  5. 5

    Kuracie prsia si rozložte na plechu, zalejte omáčkou aa pečte odkryté v rúre 1 hodinu s občasným zamiešaním. Podávajte so zemiakovou kašou alebo ryžou.

  6. 6

    Dobrú chuť. :)

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre