Sladká hrianka s lososom a so zeleninou
Peter Semivan
šéfkuchár hotela Panorama na Štrbskom plese, 6. augusta 2020
šéfkuchár hotela Panorama na Štrbskom plese, 6. augusta 2020
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Smotanu vyšľaháme spolu s cukrom a muškátovým orieškom. Do pripravenej smotany máčame hrianky, ktoré opečieme z každej strany na masle.
- 2
Na opečené hrianky ukladáme pripravenú zeleninu a údeného lososa a nakoniec ochutíme majonézou, ktorú sme zmiešali s wasabi pastou. Prikryjeme druhou hriankou.
Tiež hrianky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu