Sladká hrianka s lososom a so zeleninou
Peter Semivan
šéfkuchár hotela Panorama na Štrbskom plese, 6. augusta 2020
šéfkuchár hotela Panorama na Štrbskom plese, 6. augusta 2020

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
8 krajcov |
|
200 ml |
|
1 g |
|
|
|
10 g |
|
400 g |
|
|
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
100 g |
|
5 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Smotanu vyšľaháme spolu s cukrom a muškátovým orieškom. Do pripravenej smotany máčame hrianky, ktoré opečieme z každej strany na masle.
- 2
Na opečené hrianky ukladáme pripravenú zeleninu a údeného lososa a nakoniec ochutíme majonézou, ktorú sme zmiešali s wasabi pastou. Prikryjeme druhou hriankou.
Tiež hrianky:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre