Škvarkovo-orechová nátierka
Tibor Samaranský a Martin Maslančík
z vlastného GreenFood Restaurant v Piešťanoch - Ratnovciach, 13. novembra 2017
z vlastného GreenFood Restaurant v Piešťanoch - Ratnovciach, 13. novembra 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia uvaríme natvrdo. Pomleté škvarky zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou a posekanými uvarenými vajciami.
- 2
Pridáme horčicu, soľ, masť a mleté čierne korenie. Na záver primiešame najemno nasekané orechy.
Tiež Škvarková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu