Foto: mariana33
trochu menej diétne jedlo, ale chutné...muž si ju bráva so sebou do práce...
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Škvarky, cibuľu, uhorky a kápiu pomelieme. Zmiešame s horčicou a pokrájanými vajciami. Ochutíme soľou a korením. Naplníme do pohárikov a sterilizujeme 15-30minút.
To preto, že chceme mať škvarkovú nátierku a nie zmes vajíčko-kápio-uhorkovú pomiešanú so škvarkami.Ani cholesterolové hody škvarky s vajíčkami.
Ak sme kúpili v obchode škarkový odpad, možno po zomletí pridať za lyžicu-dve bravčovej masti.
Toto je z tvojho profilu: Nemám rád "varechy", ktoré sa tu producírujú. Mám rád recepty reálne pre bežnú domácnosť.
tak predved nam, producirujucim sa varecham, ako sa ma varit, realne, v beznej domacnosti. pridaj recept, nehanbi sa. zatial iba rypes. do kazdeho a do vsetkeho. ked nemas rad producirujuce sa varechy, naco si sa sem nanosil? len plut na vsetko okolo seba? myslis, ze mas na to, aby si nas nieco naucil? :-)))
zatiaľ sa mi ešte nepokazila aj napriek vajíčkam...a škvarky mám domáce, svokra vždy zabíja dve ale fakt veľké prasiatka...takže v nich veľa masti nie je...
Ja väčšinov robievam pečeňovu.Tá je tiež dobrá.
Ja si tiež vytápam masť na oškvarky sama, len som ešte neskúšala nátierku robiť.