Sirup z pomarančových šupiek (alebo citrónových)

eldina - fotkaeldina, 3. mája 2012

Komentáre 1 - 11 z 11


nevadí, že k nám dovážajú chemicky ošetrené pomaranče...?
@annabiel preto je tam na začiatku spomenuté,že sa majú dať najprv na 12 hodín do slanej vody
....parádny recept, šupiek mam dosť, vyskúšam
@diababmulka tej soli len aby sa zmyl postrek, odsyp pol hrste, ale môže sa pridať aj soda bicarbona, malé vrecko, účinok je rovnaký...nechať postáť , najlepšie na noc a potom ešte kefkou vydrhnúť a už len dobre omyť..chcela som ti dať recept na pomarančový lekvár, ale ty si asi "dia", že? /podľa nicku/..čo takto piškoty s pomaranč.plnkou, obliate čokoládou?/poznáš aj z obchodu/..alebo ich len zjesť-v ovocnom šaláte....:)
Kľudne napíš všetko zavaram s cukrom, nechcem obmedzovať rodinu a ja vždy len trošku pomlskam:-)
@eldina , práve dnes som sa dočítala, že šupka z citrusov obsahuje niekoľkonásobne viac vitamínov ako samotná dužina... tlieskam a ďakujem za recept :)
@diabambulka zeleninu nesmiem zavárať s cukrom-to na Balkáne nepoznajú..:)
u mňa všetko len kyslé