Tento recept je spomienkou na kuchyňu mojej starej mamy,ktorá pochádzala od Harmanca.Robievala ho často a s pohárom domáceho mlieka to bola dobrota,že sa nám Zobraziť celý popisTento recept je spomienkou na kuchyňu mojej starej mamy,ktorá pochádzala od Harmanca.Robievala ho často a s pohárom domáceho mlieka to bola dobrota,že sa nám robili až hrče za ušami.A robievam ho do dnes.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V osolenej vode uvaríme cestoviny,prepláchneme vlažnou vodou a necháme odkvapkať.Súčastne si v slanej vode uvaríme ošúpané zemiaky nakrájané na kocky.Do misy dáme bryndzu,rozriedime ju pár lyžicami vody z varených zemiakov,pridáme fliačky,scedené zemiaky zamiešame a podávame podľa chuti so sladkým alebo kyslým mliekom
Diskusia k receptu