Semiačkový bezlepkový chlieb bez múky a kysnutia

veronikavari - bez fotkyveronikavari, 18. novembra 2015

Podobný chlieb je možné kúpiť aj v obchode avšak s ovsenými vločkami. Tak som skúsila trochu zaexperimentovať a podarilo sa.

170 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

70 g
70 g
50 g
25 g
50 g
2 pl
1 čl
1 čl
2 čl
1/2 čl
1/2 čl
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky uvedené navážené suroviny zmiešame, hmota má byť kompaktná, nemá sa rozpadávať. Necháme postáť cca. 2 hodiny, kľudne aj dlhšie. Prenesieme do vymastenej formy na pečenie chleba, ja som použila formu na muffiny. V prípade vyššieho chlebíka použiť dvojnásobnú dávku. Pečieme pri 180 stupňoch 40 minút.

    Semiačkový bezlepkový chlieb bez múky a kysnutia - obrázok 1

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
vyborny recept, mas mojich 5*, samozrejme si ho ukladam. Vsetko bez muky ma potesi.