Foto: voz12
Seitan si vyrábam sama a prichutím si ho podľa vlastnej fantázie a momentálnej chuti.
6
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ľanové semienka namoč do teplej vody asi na 20min. Zatiaľ si ošúp zemiaky a porajbi najemno na strúhadle ako na placky.
- 2
Namarinované plátky/ja som marinovala deň vopred v marináde zo sojovej omáčky pikantnej,zeleninový bujon rozpustený v troške teplej vody spolu so slepačím horčice a2 Pl olivového oleja/ som obalila v hl.múke.Potom som ich namáčala v cestíčku,ktoré som pripravila z napučaných semienok,pretretých zemiakov múky , korenín a cesnaku.
- 3
Vypraž na horúcom oleji.Podávam s varenými zemiakmi ,zmiešanými s lečom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu