Seitan steak na bazalkovom fenikli

pumaamravec - fotkapumaamravec, 17. mája 2014

Rýchle jedlo, ktoré zasýti. Výrazny fenikel s jemnou bazalkou tvoria krásnu harmóniu.

1
porcia
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 ks
100 ml
1 PL
 na orestovanie
1 hrsť




Postup

  1. 1

    Feniklové hľuzy si nakrájame a bazalku nasekáme.

  2. 2

    Na oleji orestujeme fenikel dozlatista. Zalejeme vývarom a na miernom ohni varíme cca 10 minút. Precedíme. Zmiešame s bazalkou, osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Seitan orestujeme z obidvoch strán dozlatista. Na tanier dáme rukolu, na ňu fenikel a navrch seitan. Podávame.

Diskusia k receptu

pumaamravec
@marlenka ja som dala makke i kedze je to lokal o kom? O com? O fenikli a tam je vzdy makke i :) asi nejaky korektor varechy to vylepsil :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia