Sardelový croissant
Jozef Lakatos
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 11. septembra 2011
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 11. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10-12 minút
príprava
príprava
8-10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cesto rozdelíme na štyri rovnaké časti a roztiahneme ho na približne 15 cm kruhy, ktoré rozštvorcujeme a potom natrieme drvenými paradajkami.
- 2
Naložíme plnku a zrolujeme.
- 3
Vrch posypeme syrom a dáme na vymastený plech na 220 0C piecť asi 10 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu