Pre všetkých lenivých, ktorým sa nechce obalovať do trojobalu.
5 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Všetko zmiešame na hladké cestíčko aby sa pekne lepilo. Šampiňóny je lepšie prekrojiť na polovičky alebo aj na štvrtiny aby sa celé prepiekli. A pekne namočíme a vysmažíme.
- 2
 Ku koncu mi už nevyšlo dosť cestíčka, tak som zvyšné šampiňóny pokrájala na malé kúsky a spravila takú "fašírku" a tiež to bolo vynikajúce. Príp. sa dá nahradiť bazalka inou bylinkou - podľa chute. Menšie kúsky by sa hodili aj do nejakého šalátu... Je to veľmi chutné aj samotné bez prílohy a hlavne rýchle.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu