Pre všetkých lenivých, ktorým sa nechce obalovať do trojobalu.
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Všetko zmiešame na hladké cestíčko aby sa pekne lepilo. Šampiňóny je lepšie prekrojiť na polovičky alebo aj na štvrtiny aby sa celé prepiekli. A pekne namočíme a vysmažíme.
- 2
Ku koncu mi už nevyšlo dosť cestíčka, tak som zvyšné šampiňóny pokrájala na malé kúsky a spravila takú "fašírku" a tiež to bolo vynikajúce. Príp. sa dá nahradiť bazalka inou bylinkou - podľa chute. Menšie kúsky by sa hodili aj do nejakého šalátu... Je to veľmi chutné aj samotné bez prílohy a hlavne rýchle.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu