Foto: gordonko
čo dodať ??? ....zasa jeden výmysel ,ale chutí to znamenite
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
prichystané suroviny vceľku
-
2
prichystané suroviny šampiňony cibula ,pór a udené stehno pokrájané , zeler a mrkva postrúhané na nudličky
-
3
na roztopené maslo dáme mrkvu
-
4
zeler a cibulu orestujeme asi 5 minut
-
5
ked je zeleninka orestovaná aj mäkká už bola pridáme rozštvrtené šampiňony
-
6
podlejeme vodou a dusíme
-
7
medzi tým som si nožom postrúhal dve kocky bujonu a pridáme do ,,hrnca,,
-
8
...klasika okereníme , orascujeme a osolíme .....dusíme 10 - 15 minut
-
9
prichystáme si zátrepku zo smotanky a hladkej múky
-
10
a pridáme do hrnca a hned preniešame
-
11
pred dokončením pridáme pórek
-
12
trošku ,, chili sauuce,,
-
13
pridáme pokrájané údené stehno - prehrejeme ho .... už nevarýme
-
14
a máme hotovo
-
15
DOBRÚ CHUŤ
Uložené v KK, určite vyskúšam, naša vnučka tiež nechce jesť huby, žiadne.
pekný deň Ti prajem