Šalát zo syra Niva

diabambulka - fotkadiabambulka, 25. januára 2011
4
porcie
10-15 minút
príprava

Suroviny

200 g
2 ks, uvarené na tvrdo
10 a viac ks,jadrá
1 ks
4 PL
2 PL
1/2 čajovej lyžičky
1 ks, / nemusí byť/




Postup

  1. 1

    Nivu a ošúpané vychladnuté vajcia nastrúhame na hrubšie rezance. Orechy a cibuľu nakrájeme na drobno, uhorku na rezance. Všetky suroviny dáme do misy a premiašame. Olej , korenie, ocot, cukor vyšľaháme a vlejeme do šalátu. Všetko zľahka premiešame a necháme na chladnom mieste odležať. Podávame s pečivom. Dobrú chuť:-)))

Diskusia k receptu

julica
ja by som do toho dala este cviklu a pomaranc, mnam
tonicka53
ja by som už nevyhutovala, len keby sa dal transformovať sem ku mne :-) to je pohár, lepší ako három deci.
cica2
mňam, hneď by som si teraz dala na raňajky:)
cica2
@tonicka53 , pobavila si ma, súhlasím:) len ktovie či jej ešte pre nás ostalo?......a čo máš foto pri nicku, tie detičky sú tak krásne, malý princ a rozkošná princeznička:)))
tonicka53
cicuška,:-) to sú moje nádherné vnúčatká /od dcérky Lucky/. Jakubko má štyri rôčky a Alžbetka pol rôčka. Kubko by sa ale asi urazil, on je predsa "pán klál" :-)))
Lucka vyštudovala výtvarnú výchovu a tak na MD sa takto zabáva, že s nimi stále niečo tvorí. Ďakujem za pochvalu. A aj ty si sa mohla s bábätkom otočiť do objektícu, určite je zlatučké .Tak to naprav :-)))
kysucan
Julica, len neviem čo by povedal pomaranč na ocot. Inač súhlasím s tonickou. A veru dal by som si aj ja za jeden pohár. Ešte som neraňajkoval.
dajanca
to musí byť dobrôtka...tiež by som sa dala pozvať na jeden....:-))
cica2
@tonicka53 , áno už viem a rada vás spoznávam:))...písala som vám už správu na FB a aj foto poslala:)....chi:) a opravujem na "pán král" :))....zlatý:))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia