Šalát z tofu, húb a reďkovky
Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 29. apríla 2012
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 29. apríla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Listový šalát umyjeme, osušíme a natrháme na malé kúsky, reďkovku a uhorky nakrájame.
- 2
Tofu a huby opečieme na panvici a ochutíme roztlačeným cesnakom.
- 3
Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme limetkovou šťavou, rybacou omáčkou a nasekanou čili papričkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu