Šalát Slonie mäso

folinka - bez fotkyfolinka, 18. októbra 2010

Je to chutný šalát ktorý chuti vždy.

120 minút
príprava

Suroviny

1 kg
1  ks velká
1  pohar 7 dcl
1 ks
2 KL
2 KL
1 ks




Postup

  1. 1

    Nakrajame si salámu na prúžky, pridame na drobno nakrájanú cibulu a nastruhané uhorky bez nalevu.

  2. 2

    Na oheň si dame prehriať pretlak s cukrom a octom. Touto zálievkov zalejeme salamu, premiešame a necháme odstát 2 hodiny.

  3. 3

    Po 2 hodinach pridáme majonezu a možeme podavať s pečivom.

Diskusia k receptu

hefi
My tak isto ako mariena1, je to dobrý šalátik.
remcula
Velmi vděčné jídlo, my tady tomu říkáme "sloní žrádlo"
nika72
a my tomu hovoríme salámový šalát....:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia