Šalát s medovým dressingom

skillet - fotkaskillet, 20. októbra 2014
Šalát s medovým dressingom
Foto: skillet

Ľahké chutné predjedlo, šalát, alebo aj večera. Moja obľúbená kombinácia chutí.

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

30 g
50 g
100 g
100 g
50 g
30 g
20 g
Dresing:
1 PL
1 PL
3 PL
6 PL
 štipka
 štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Čerstvú zeleninu umyjeme a nakrájame. Dáme do misky spolu s listami rôznych šalátov, aké máme radi.

  2. 2

    Z uvedených surovín vymiešame medový dressing, podľa chuti osolíme a pridáme biele mleté korenie.

  3. 3

    Na tanier ihneď po zamiešaní naservírujeme: na spodok šaláty, na ne zeleninu, obložíme prosciuttom a trhanou mozarellou.

  4. 4

    Podávame s bagetkou potretou bylinkovým maslom, následne zapačenou. Tanier ozdobíme olejom a kvapôčkami balzamika.

Diskusia k receptu

20 komentárov k receptu
úžasná fotka, klikla som si na tvoje ďalšie recepty, ale tento je prvý, tak sa teším na ďalšie;-) super šalátik s vinnaigrette, prosciutto a mozarella dodá výživovú hodnotu aj výborný šmak, chválim! 5*
salatik vyzera fajnovo :-)
ja som podobny nedavno skusila v jednej restauracii, bola v nom aj rukola a stopkate kapary a velmi mi chutil.
Tak odporucam aj tuto kombinaciu ak mate radi ;-)

Pridaj komentár k receptu: