Dnes som dostala tento recept od kolegyni a je neoriginalny lebo nie je a je originalny lebo je moj prvy :-).Je jednoduchy a rychlo Zobraziť celý popisDnes som dostala tento recept od kolegyni a je neoriginalny lebo nie je a je originalny lebo je moj prvy :-).Je jednoduchy a rychlo hotovy a prave som ho dokoncila.Foto nemam lebo som tu nova a este to neviem,tak prepacte!Ako mierku som pouzila kelimok od smotany.
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Vymiesala som cele vajicka,pomaly pridala jemny krystalovy cukor.
- 2
Do penista vymiesanych vajicok som pridala ostatne ingrediencie a nakoniec muku,do ktorej som priala prasok do peciva.
- 3
Na dno tortovej formy som dala papier na pecenie,vylial som do nej cesto a vlozola do vyhriateh rury.Piekla som pri 170 stupnoch asi 40 minut.
- 4
Po upeceni a vychladnuti som tortu rozkrojila na polovicu,natrela dzemom a spojila.Vrch torty som tiez potrela dzemom.Nakoniec som pouzila hotovu polevu,u nas dostat polevu na sacher tortu.Bolo ju treba len na 10 min.postavit neotvorenu s kelimkom do horucej vody a mohla som ju vyliat na tortu.
- 5
Kedze som tuto tortu piekla pre syna,ktory ma zajtra narodeniny nemohla som ju ochutnat,dufam len,ze bude dobra :-).Mam aj slahacku,ktoru kazdy kusok prizdobim.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ale tiez sa asi nic nestane ked sa da toho kakaa menej
sacherovu tortu zbožňujem...♥
len trochu sa mi zdal suchy, tak ma napadlo, ze dat do cesta miesto kyslej slahackovu smotanu, alebo dat pol kelimka kavy s rumom, miesto oleja som dala maslo, doporucujem pre takych, co chcu mat kolac rychlo v rure, trvalo to asi 15 min.: