Ryžový puding
Ryža s kondenzovaným mliekom
Autor receptu: ryzasos
Tento tradičný dezert je dokonalou kombináciou jemnosti, sladkosti a krémovosti.* Ideálny na vychutnanie ako dezert alebo
snack. Trúfate si to vyskúšať? Ideálne s ryžou SOS Classic.
2-4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Do hrnca nalejte plnotučné mlieko, pridajte citrónovú a pomarančovú kôru, cukor a celú škoricu.
- Keď začne mlieko vrieť, pridajte ryžu a nechajte ju variť 25 minút.
- Vyberte škoricu a citrusové kôry.
- Pridajte kondenzované mlieko, dobre premiešajte a nechajte variť ešte ďalších 5 minút. Kašu z času na čas premiešajte.
- Nechajte vychladnúť a vložte do chladničky, kým kaša nestuhne. Podávajte posypané mletou škoricou.