Rýchly NY Cheesecake

myrha - bez fotkymyrha, 8. októbra 2009
Rýchly NY Cheesecake
Foto: myrha

Cheesecake - tvarohová torta je najlepším tvarhovým dezertom aký som kedy jedla :) Existuje mnoho variánt, ja by som sa chcela podeliť s variáciou, kedy si túto dobrotu môžete pripraviť aj so slovenských ingredienciíí.

12
porcií
25 minút
príprava
100 minút
na 180 °C

Suroviny

200 g
3 PL
3  PL
1 kg
3 PL
1 hrnček
3 ks
250 ml
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto: 1) keksy rozdrvíme 2) pridáme cukor a roztopené maslo 3) sypkú hmotu vtlačíme do menšej tortovej formy vymastenej maslom 4) pečieme 10 min pri 180 stupňoch

  2. 2

    Plnka: 1) tvaroh zmiešame s múkou 2) pridáme 1 väčší hrnček cukru a vanilkový cukor 3) postupne pridávame vajcia a jemne ich vmiešame do hmoty 4) na záver zamiešame kyslú smotanu

  3. 3

    Záver: 1) na zapečené cesto vylejeme tvarohovú hmotu 2) pečieme 1 hod a 10 min pri teplote 180 stupňov 3) cheesecake je hotový ak povrch tvarohovej hmoty nelepí 4) koláč necháme vychladnúť a stuhnúť cca 6 hod v chladničke 5) podávame s ovocím, prípadne postrúhame čokoládou

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu