Rýchly nekysnutý celozrnný chlieb
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 šálky |
|
0,5 lyžičky |
|
3 lyžičky |
|
3 lyžice |
|
1 lyžička |
|
1 šálka |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Všetky ingrediencie zmiešame, vypracujeme cesto, ktoré vložíme do misy z janského skla, ktorá je vystlaná papierom na pečenie. A šup do rúry na 200 stupňov, najprv na 20 minút, potom stiahneme na 170 a dopekáme ďalších 25 minút (čas pečenia záleží od rúry), chlebík sledujeme špajdlou, hlavne zvnútra, aby bol riadne upečený, pretože špaldové chlebíky sú oveľa hutnejšie ako z obyčajnej bielej :D
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu