Foto: diabambulka
Bolo by lepšie robiť koláčik na menší hlbší plech, ja som ho robila na veľký a zdá sa mi že by mohol byť vyšší:-)))
5-10 minút
príprava
príprava
35 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
2 hrnčeky |
|
1 hrnček |
|
1 a 1/2 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
1 hrnček |
|
3 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
na vymastenie plechu |
|
na vysypanie plechu |
|
1 ks, veľký |
|
na potretie koláča poprípade džem |
|
|
|
|
|
ROZMER PLECHU : 35 x 40cm |
Postup
-
1
Všetky suroviny dôkladne spolu premiešame,pridáme nakrájané broskyne a dáme na vymastený a vysypaný plech piecť. Pečieme 30-35 minút pri 170 stupňoch Celzia. Vychladnutý koláč natrieme lekvárom a polejeme čokoládovou polevou.
Źiaľ hoci recept je dobrý ale u mňa musí skončit v koši.
no ked neviem kolko surovín dat do kolača ? Niekto može davat hrček 200 iný 250 ml, a to je rozdiel a potom koláčik nemusí byt taky aky ma byt.