Je rýchly, chutný a z kávy, ktorú milujem:-)
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
400 g |
|
180 g |
|
3 ks |
|
120 g |
|
4 lyžice |
|
3 lyžice nesca |
|
3 lyžice |
|
1,5 lyžice |
|
350 ml |
|
250 g |
|
1 ks |
|
100 g |
|
strúhaný |
|
Postup
-
1
V hrnčeku si rozmiešame kakaový prášok a 2,5 dcl mlieka a rumom, v druhom hrnčeku zvyšné 1 dcl mlieka a rozpustnú kávu. Vajíčka vymiešame s cukrom do peny a postupne primiešame múku s práškom do pečiva, pridáme pripravené kakao a kávu, rozpustené vlažné maslo, olej a všetko dobre premiešame - vznikne nám hustejšie cesto.
- 2
Cesto dáme na vymazaný a múkou vysypaný plech a rozotrieme po celej ploche plechu. Pečieme v trúbe na 180 stupňov 15 minút.
- 3
Rozpustíme čokoládu, chvíľu počkáme aby nebola horúca a premiešame ju so smotanou. Natrieme na vychladnutý koláč a posypeme kokosom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu