Rýchle cestoviny so smotanovo-tuniakovou omáčkou
5
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode.
- 2
Na rozohriatom oleji osmahneme nakrájanú cibuľu, pridáme tuniaka a kukuricu.
- 3
Žĺtok, mlieko a hladkú múku rozšľaháme a pridáme k tuniakovi s kukuricou. Prilejeme smotanu, ochutíme koreninami a privedieme k varu. Varíme 10 minút.
- 4
Pre zjemnenie pridáme počas varenia trocha masla a syra.
- 5
Uvarené cestoviny podávame s omáčkou.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu