Rýchle cestoviny so smotanovo-tuniakovou omáčkou

tbs - bez fotkytbs, 16. marca 2024
5
porcií
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
10 ml
1 ks
1 konzerva
1 konzerva
250 ml
2 PL
1 ks
200 ml
25 g
25 g




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode.

  2. 2

    Na rozohriatom oleji osmahneme nakrájanú cibuľu, pridáme tuniaka a kukuricu.

  3. 3

    Žĺtok, mlieko a hladkú múku rozšľaháme a pridáme k tuniakovi s kukuricou. Prilejeme smotanu, ochutíme koreninami a privedieme k varu. Varíme 10 minút.

  4. 4

    Pre zjemnenie pridáme počas varenia trocha masla a syra.

  5. 5

    Uvarené cestoviny podávame s omáčkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia