Foto: hrky
Neviem ako vy, ale ja veľmi rada varím jedlá, ktoré sú ľahké, rýchle a vymyslím ich takzvane za pochodu :)
10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie mäso nakrájame na kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľku osmahneme na troche oleja a pridáme mäso aby sa zatiahlo a reďkovku na kocky.
- 2
Podlejeme trochou bieleho suchého vína a trochou vody a podusíme. Pridáme koreniny podľa chuti a pred koncom pridáme ešte pretlačený cesnak. Zahustíme troškoiu solamylu a podávame s chlebom, zemiakmi či ryžou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu