Rýchla pizza, keď si zmyslím... a nemusím čakať na kysnutie.
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 220 °C
na 220 °C
Suroviny
250 g |
|
5 PL |
|
1,5 dcl |
|
0,5 ČL |
|
0,5 bal. |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Hladkú múku, prášok do pečiva a soľ zmiešame (preosejeme). Pridáme vodu a olej. Vymiesime. Miesila som ručným šľahačom - miesičom (hnetákom). Namiesto vody môžeme dať mlieko (nám viac chutí s vodou).
- 2
Rúru predhrejeme na 250 °C, na plech dáme papier na pečenie. Cesto presunieme na plech a pomúčenými rukami roztiahneme cesto na plech.
- 3
Cesto potrieme kečupom a na pizzu dáme to, čo nám chutí (šunka, syr, hríby, kukurica, slanina), poprípade môžeme okoreniť korením, ktoré máme radi.
- 4
Pečieme na 220 °C cca 15 minút.
- 5
Dobrú chuť.
Tiež pizza:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu