Rýchla pizza bez kysnutia

heda3 - bez fotkyheda3, 3. novembra 2020
Rýchla pizza bez kysnutia
Foto: heda3

Rýchla pizza, keď si zmyslím... a nemusím čakať na kysnutie.

15 minút
príprava
15 minút
na 220 °C

Suroviny

250 g
5 PL
1,5 dcl
0,5 ČL
0,5 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hladkú múku, prášok do pečiva a soľ zmiešame (preosejeme). Pridáme vodu a olej. Vymiesime. Miesila som ručným šľahačom - miesičom (hnetákom). Namiesto vody môžeme dať mlieko (nám viac chutí s vodou).

  2. 2

    Rúru predhrejeme na 250 °C, na plech dáme papier na pečenie. Cesto presunieme na plech a pomúčenými rukami roztiahneme cesto na plech.

  3. 3

    Cesto potrieme kečupom a na pizzu dáme to, čo nám chutí (šunka, syr, hríby, kukurica, slanina), poprípade môžeme okoreniť korením, ktoré máme radi.

    Rýchla pizza bez kysnutia - obrázok 3
  4. 4

    Pečieme na 220 °C cca 15 minút.

    Rýchla pizza bez kysnutia - obrázok 4
  5. 5

    Dobrú chuť.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Trochu bych zapracovala na výšce těsta, šlo by víc roztáhnout. Dělávala jsem podobně. Hlad je nejlepší kuchař.