Foto: heda3
Rýchla pizza, keď si zmyslím... a nemusím čakať na kysnutie.
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Hladkú múku, prášok do pečiva a soľ zmiešame (preosejeme). Pridáme vodu a olej. Vymiesime. Miesila som ručným šľahačom - miesičom (hnetákom). Namiesto vody môžeme dať mlieko (nám viac chutí s vodou).
- 2
Rúru predhrejeme na 250 °C, na plech dáme papier na pečenie. Cesto presunieme na plech a pomúčenými rukami roztiahneme cesto na plech.
- 3
Cesto potrieme kečupom a na pizzu dáme to, čo nám chutí (šunka, syr, hríby, kukurica, slanina), poprípade môžeme okoreniť korením, ktoré máme radi.
- 4
Pečieme na 220 °C cca 15 minút.
- 5
Dobrú chuť.
Tiež pizza:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
To bol môj prvý výtvor. Keď sa mi podarí krajšia, pridám fotku. Je tam anglická slanina, šunka, syr - parenica
Ďakujem, práveže cesto je dosť tenké, veď z 250g múky som to roztiahla, čo to dalo, až miestami presvitalo :D . Len, ako pozerám na fotku, tak syr splýva s cestom a vyzerá akoby to bolo hrubšie cesto. Idem dnes skúsiť ... druhý pokus.