Pizza
Rýchla pizza bez kysnutia
Autor receptu: heda3
Rýchla pizza, keď si zmyslím... a nemusím čakať na kysnutie.
15 minút príprava |
15 minút na 220 °C |
Postup
- Hladkú múku, prášok do pečiva a soľ zmiešame (preosejeme). Pridáme vodu a olej. Vymiesime. Miesila som ručným šľahačom - miesičom (hnetákom).
Namiesto vody môžeme dať mlieko (nám viac chutí s vodou).
- Rúru predhrejeme na 250 °C, na plech dáme papier na pečenie. Cesto presunieme na plech a pomúčenými rukami roztiahneme cesto na plech.
- Cesto potrieme kečupom a na pizzu dáme to, čo nám chutí (šunka, syr, hríby, kukurica, slanina), poprípade môžeme okoreniť korením, ktoré máme radi.
- Pečieme na 220 °C cca 15 minút.
- Dobrú chuť.