Pizza

Rýchla pizza bez kysnutia

Autor receptu: heda3

Rýchla pizza, keď si zmyslím... a nemusím čakať na kysnutie.

15 minút
príprava
15 minút
na 220 °C

Suroviny

Postup

  1. Hladkú múku, prášok do pečiva a soľ zmiešame (preosejeme). Pridáme vodu a olej. Vymiesime. Miesila som ručným šľahačom - miesičom (hnetákom). Namiesto vody môžeme dať mlieko (nám viac chutí s vodou).
  2. Rúru predhrejeme na 250 °C, na plech dáme papier na pečenie. Cesto presunieme na plech a pomúčenými rukami roztiahneme cesto na plech.
  3. Cesto potrieme kečupom a na pizzu dáme to, čo nám chutí (šunka, syr, hríby, kukurica, slanina), poprípade môžeme okoreniť korením, ktoré máme radi.
  4. Pečieme na 220 °C cca 15 minút.
  5. Dobrú chuť.