Zasa jedna rýchlovka na obed, či večeru :-), môj syn sa jej nevie dojesť.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca nalejeme paradajkový džús (používam len Rio), pridáme 2-3 lyžice práškového cukru, rozmiešame a privedieme k varu. Pridáme 2 lyžice olivového oleja, pol kávovej lyžičky mletej škorice, mleté čierne korenie. Premiešame, odstavíme a pridáme solčanku alebo vegetu, prípade len soľ. Polievočku netreba zahusťovať zásmažkou, ten džús je dosť hustý sám o sebe.
- 2
Servírovanie: nalejeme do taniera, pridáme krutóny (staršie pečivo - u nas najradsej tmave celozrnne, ale aj biele moze byt - si vopred nakrájame nadrobno a opečieme nasucho na panvici) a strúhaný syr. Rýchlo jeme (než sa krutóny "nacucajú" :-)).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu