Ryby na masle

danca39 - fotkadanca39, 23. júna 2011

Ako vieme ryby su zdravé,raz do týždňa by nemali chýbať v našom jedálnom lístku.Priprava je veľmi jednoduchá a rýchla aj pre tých,ktorý práve nemajú Zobraziť celý popisAko vieme ryby su zdravé,raz do týždňa by nemali chýbať v našom jedálnom lístku.Priprava je veľmi jednoduchá a rýchla aj pre tých,ktorý práve nemajú skúsenosti s varením ale aj pre tých ktorý sa zdravo stravuju.

30 minút
príprava

Suroviny

500 g
150 g
200 g alebo olivovy olej
  alebo jogurt




Postup

  1. 1

    Môžme použiť rôzné ryby,najlepsie filé.Umyjeme,posolíme potrieme cesnakom,okoreníme,pokvapkame citronom a nechame odležať v chlade aspoň dve hodinky.Potom si pripravíme múku,ktorú zmiešame s mletou červenou paprikou,kto má rád pikantné jedlá môže použiť pálivu ml. papriku.Obalíme a na masle prudko vypražíme z každej strany,približne 3 min. z jednej a z druhej strany.Pre tých ktorý nemôžu vyprážať na masle,jednoducho nahradíme olivový olej.Najlepšie obaľovať ryby tesne pred podávaním.

  2. 2

    Podávame s kapustovým šalátom,jeho príprava je jednoduchá.Najlepšie použiť červenú hlávkovú kapustu ale môže byť aj biela,ktorú na tenko nakrájame,okoreníme podľa chuti,pretlačený cesnak vymiešam s kyslou smotanou a zmiešam všetko spolu.My to tak papkáme a ja si k tomu vezmem aj chlebík,ale môžte podavať aj so zemiakovým šalátom a iné.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia