Rybka v keli fotorecept

mikalove - bez fotkymikalove, 22. marca 2012
Rybka v keli (fotorecept)
Foto: mikalove

Rýchle a zdravé jedlo

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

300 g filé
2 ks
10 listov menší
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kel rozoberieme na listy a zabaríme ich osolenou vriacou vodou aspon na 15 minút.Mrkvu očistíme a nastrúhame alebo narobíme "hobliny". Rybku pokrájame na menšie kúsky ,ktoré posypeme korením na ryby a morskou soľou podľa chuti.Listy zlejeme, na každý uložíme vrstvu mrkvy a ochutenú rybu.

    Rybka v keli (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Kvapneme trošku olivového oleja ,zavynieme, pripevníme špáradlom .

    Rybka v keli (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Poukladáme do vymastenej zapekacej nádoby, navrch dáme trošku masla a pečieme pri 180 °C cca 30 minút. / ja som poukladala na vopred predpečené zemiaky, ktoré boli ako príloha a dopiekla som spolu./

    Rybka v keli (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

bibia1
tak toto si viem úplne predstaviť v parnom hrnci, len by som použila aljašskú tresku - ďakujem za tip
ale prezraď akú chuť mala rybka?
mikalove
ryba chutí dobre, kvapka olivového oleja, morská soľ a trochu korenie na ryby- tam sa nedá nič pokaziť