Rybka v keli (fotorecept)

Autor receptu: mikalove

Rýchle a zdravé jedlo

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Kel rozoberieme na listy a zabaríme ich osolenou vriacou vodou aspon na 15 minút.Mrkvu očistíme a nastrúhame alebo narobíme "hobliny". Rybku pokrájame na menšie kúsky ,ktoré posypeme korením na ryby a morskou soľou podľa chuti.Listy zlejeme, na každý uložíme vrstvu mrkvy a ochutenú rybu.
  2. Kvapneme trošku olivového oleja ,zavynieme, pripevníme špáradlom .
  3. Poukladáme do vymastenej zapekacej nádoby, navrch dáme trošku masla a pečieme pri 180 °C cca 30 minút. / ja som poukladala na vopred predpečené zemiaky, ktoré boli ako príloha a dopiekla som spolu./