Rybka v keli (fotorecept)
Autor receptu: mikalove
Rýchle a zdravé jedlo
4 porcie |
20 minút príprava |
30 minút na 180 °C |
Postup- Kel rozoberieme na listy a zabaríme ich osolenou vriacou vodou aspon na 15 minút.Mrkvu očistíme a nastrúhame alebo narobíme "hobliny". Rybku pokrájame na menšie kúsky ,ktoré posypeme korením na ryby a morskou soľou podľa chuti.Listy zlejeme, na každý uložíme vrstvu mrkvy a ochutenú rybu.
- Kvapneme trošku olivového oleja ,zavynieme, pripevníme špáradlom .
- Poukladáme do vymastenej zapekacej nádoby, navrch dáme trošku masla a pečieme pri 180 °C cca 30 minút. / ja som poukladala na vopred predpečené zemiaky, ktoré boli ako príloha a dopiekla som spolu./
|