Rybacia pochúťka

stefanm - fotkastefanm, 9. septembra 2011
Rybacia pochúťka
Foto: stefanm

Keď sme boli raz v Poľsku na nákup u Andrzeja tak nám nemal vydať drobné a šupol nám rybacie zavináče.A pretože u nás to Zobraziť celý popisKeď sme boli raz v Poľsku na nákup u Andrzeja tak nám nemal vydať drobné a šupol nám rybacie zavináče.A pretože u nás to veľmi nejde "na odbyt" tak boli v chladničke až do dnes . Ale došlo aj na nich lebo som si všimol , že im o týždeň končí doba trvanlivosti.Tak som si vymyslel takýto recept a mal som zaujímave raňajky.

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2-3 ks
1 ks menšia
1 ks
1 ks natvrdo
1 ks
1 ks
2 PL
2 PL alebo jogurt
1 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Zavináče aj s kapustou,mrkvu,vajíčkom,cibuľou a feferónom ...

    Rybacia pochúťka - obrázok 1
  2. 2

    ... rozmixujeme (ja som použil mlynček na mäso lebo som debil a kúpil som si inteligentný robot ktorý bol až taký inteligentný,že presne po dvoch rokoch záruky sa tak rozšrotoval,že ho nedokážu poskladať ani tí najlepší odborníci v Kórei,Thajsku,Taiwane či Vitname , či kde značku "Philips" vyrábajú!!!) .

    Rybacia pochúťka - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme majonézu , smotanu a nadrobno nakrájanu kyslú uhorku , dochutíme soľou a korením a ...

    Rybacia pochúťka - obrázok 3
  4. 4

    ... premiešame .

    Rybacia pochúťka - obrázok 4
  5. 5

    Toasty z pečiva pokapeme olejom (ja som použil olej s príchuťou citróna) , ...

    Rybacia pochúťka - obrázok 5
  6. 6

    ... dáme trochu zohriať naplno v mikrovlnej rúre (oni po vychladnutí hneď mierne skrehnú) .

    Rybacia pochúťka - obrázok 6
  7. 7

    Pripravíme si "pochutiny" (ja som pridal zelenú cibuľku a papriku a falošného lososa a kaviár!) na dochutenie a ...

    Rybacia pochúťka - obrázok 7
  8. 8

    ... toasty potrieme rybacím šalátom a dochutíme.

    Rybacia pochúťka - obrázok 8
  9. 9

    Podával som s bielym vínom , čo bolo na raňajky pre mňa nové a asi sa mi to zapáči :)

    Rybacia pochúťka - obrázok 9

Diskusia k receptu

zdezda
:-)))))))) jééééémine, ako som mohla tento Tvoj recept a s takým skvelým vlastným komentárom prehliadnuť??????
už aj idem do chladničky, uklohním si túto pochúťku(asi s menšou obmenou, bez kyslej uhory, bo kyslého je tam až-až) a dám si k nemu pivko, ale chladené :-))))
turistka
@Stefanm- onedlho začne tá pravá sezóna, budem zas niečo nové skúšať z rybárskych receptov. Petrov cech nemá chybu a otázka : na videu poukladané pstruhy sú Vaše úlovky? Ak áno- gratulujem! No a k zavináčom, tie u nás veru nevydržia, aby utekali do záruky, ale robiť z nich tresku by mi nenapadlo, takže dobrý nápad.
zdezda
:-)ešte raz sa ozývam a ďakujem, pochutila som si :-)
marianne
@stefanm musim sa Ti podakovat,kam sa hrabe treska....trosku som si ho upravila:vynechala som vajicko,zavinace stiahla z koze a rozotrela nozom ako na tatarak,vynechala feferonku a dala len kyslu smotanu,ostatne podla teba....dakujem za inspiraciu,perfektna treska...ospravedlnujem sa za kvalitu foto,nezaostruje mi dobre fotak.....

marianne
a dolezite je tam dat aj nadrobno pokrajanu kapuatu zo zavinaca,bez toho to nie je ono:-)