Foto: stefanm
Keď sme boli raz v Poľsku na nákup u Andrzeja tak nám nemal vydať drobné a šupol nám rybacie zavináče.A pretože u nás to Zobraziť celý popisKeď sme boli raz v Poľsku na nákup u Andrzeja tak nám nemal vydať drobné a šupol nám rybacie zavináče.A pretože u nás to veľmi nejde "na odbyt" tak boli v chladničke až do dnes . Ale došlo aj na nich lebo som si všimol , že im o týždeň končí doba trvanlivosti.Tak som si vymyslel takýto recept a mal som zaujímave raňajky.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zavináče aj s kapustou,mrkvu,vajíčkom,cibuľou a feferónom ...
-
2
... rozmixujeme (ja som použil mlynček na mäso lebo som debil a kúpil som si inteligentný robot ktorý bol až taký inteligentný,že presne po dvoch rokoch záruky sa tak rozšrotoval,že ho nedokážu poskladať ani tí najlepší odborníci v Kórei,Thajsku,Taiwane či Vitname , či kde značku "Philips" vyrábajú!!!) .
-
3
Pridáme majonézu , smotanu a nadrobno nakrájanu kyslú uhorku , dochutíme soľou a korením a ...
-
4
... premiešame .
-
5
Toasty z pečiva pokapeme olejom (ja som použil olej s príchuťou citróna) , ...
-
6
... dáme trochu zohriať naplno v mikrovlnej rúre (oni po vychladnutí hneď mierne skrehnú) .
-
7
Pripravíme si "pochutiny" (ja som pridal zelenú cibuľku a papriku a falošného lososa a kaviár!) na dochutenie a ...
-
8
... toasty potrieme rybacím šalátom a dochutíme.
-
9
Podával som s bielym vínom , čo bolo na raňajky pre mňa nové a asi sa mi to zapáči :)
už aj idem do chladničky, uklohním si túto pochúťku(asi s menšou obmenou, bez kyslej uhory, bo kyslého je tam až-až) a dám si k nemu pivko, ale chladené :-))))