Rybacia pochúťka
Autor receptu: stefanm
Keď sme boli raz v Poľsku na nákup u Andrzeja tak nám nemal vydať drobné a šupol nám rybacie zavináče.A pretože u nás to veľmi nejde "na odbyt" tak boli v chladničke až do dnes . Ale došlo aj na nich lebo som si všimol , že im o týždeň končí doba trvanlivosti.Tak som si vymyslel takýto recept a mal som zaujímave raňajky.
5 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Zavináče aj s kapustou,mrkvu,vajíčkom,cibuľou a feferónom ...
- ... rozmixujeme (ja som použil mlynček na mäso lebo som debil a kúpil som si inteligentný robot ktorý bol až taký inteligentný,že presne po dvoch rokoch záruky sa tak rozšrotoval,že ho nedokážu poskladať ani tí najlepší odborníci v Kórei,Thajsku,Taiwane či Vitname , či kde značku "Philips" vyrábajú!!!) .
- Pridáme majonézu , smotanu a nadrobno nakrájanu kyslú uhorku , dochutíme soľou a korením a ...
- ... premiešame .
- Toasty z pečiva pokapeme olejom (ja som použil olej s príchuťou citróna) , ...
- ... dáme trochu zohriať naplno v mikrovlnej rúre (oni po vychladnutí hneď mierne skrehnú) .
- Pripravíme si "pochutiny" (ja som pridal zelenú cibuľku a papriku a falošného lososa a kaviár!) na dochutenie a ...
- ... toasty potrieme rybacím šalátom a dochutíme.
- Podával som s bielym vínom , čo bolo na raňajky pre mňa nové a asi sa mi to zapáči :)