Rybacia pochúťka

Autor receptu: stefanm

Keď sme boli raz v Poľsku na nákup u Andrzeja tak nám nemal vydať drobné a šupol nám rybacie zavináče.A pretože u nás to veľmi nejde "na odbyt" tak boli v chladničke až do dnes . Ale došlo aj na nich lebo som si všimol , že im o týždeň končí doba trvanlivosti.Tak som si vymyslel takýto recept a mal som zaujímave raňajky.

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zavináče aj s kapustou,mrkvu,vajíčkom,cibuľou a feferónom ...
  2. ... rozmixujeme (ja som použil mlynček na mäso lebo som debil a kúpil som si inteligentný robot ktorý bol až taký inteligentný,že presne po dvoch rokoch záruky sa tak rozšrotoval,že ho nedokážu poskladať ani tí najlepší odborníci v Kórei,Thajsku,Taiwane či Vitname , či kde značku "Philips" vyrábajú!!!) .
  3. Pridáme majonézu , smotanu a nadrobno nakrájanu kyslú uhorku , dochutíme soľou a korením a ...
  4. ... premiešame .
  5. Toasty z pečiva pokapeme olejom (ja som použil olej s príchuťou citróna) , ...
  6. ... dáme trochu zohriať naplno v mikrovlnej rúre (oni po vychladnutí hneď mierne skrehnú) .
  7. Pripravíme si "pochutiny" (ja som pridal zelenú cibuľku a papriku a falošného lososa a kaviár!) na dochutenie a ...
  8. ... toasty potrieme rybacím šalátom a dochutíme.
  9. Podával som s bielym vínom , čo bolo na raňajky pre mňa nové a asi sa mi to zapáči :)