Rybacia pečeň lahôdková

ribana - fotkaribana, 18. apríla 2014
Rybacia pečeň lahôdková
Foto: ribana

Suroviny

3 ks (španielska makrela)
podľa potreby
2 PL
troška

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z cerstvych 3 ryb vyberieme pitvanim aj pecen. Tu si ponechame,umyjeme, namocime na par minut do mlieka a potom varime asi 10-12min. Do hrnca si dame vodu,sol, cierne korenie cele,cukor,rybacie korenie. Na panvici roztopime troska masla a hned po odstaveni varu orestujeme pecen. Medzi tym stihneme hodit chlieb do hriankovaca .Hrianky potrieme maslom a pecen dame na hrianky .Je to rychle a lahodne mnamky . Vyskusajte. Nam to velmi chutilo.

  2. 2

    PS: je mi luto ale moje fotky maju 2,26GB ,neviem pracovat s fotosopom aby som ich zmensila a dala ich tu fak je mi to luto.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
te tvoj fotoaparat je z NASA ze vytvara take "velke" fotky? inak zaujimavy recept, rybaciu pecen kupujem v Nowom targu na trhu.
Fotky sa daju zmensit v obycajnom Skicari, na to netreba PS.... Pripadne v Office Picture Manageri...

PS: No ak ma jedna fotka 2,26GB, tak sa jedna o rozlisenie 58000x38000 pixelov, co je snimac 2204Mpix, co je w Raw8 formate velkost 2,2GB... :))) Tak to mas potom supu fotak ;)

Pridaj komentár k receptu: