Rybacia nátierka s paradajkovým pretlakom

hviezdickaz - fotkahviezdickaz, 18. marca 2012
15 minút
príprava

Suroviny

1 konzerva
100 g
1 PL
1 ks
1 strúčik
1 PL
podľa potreby
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny spolu zmiešame, dochutíme. Podávame s pečivom - povrch môžeme ozdobiť pažítkou,či žeruchou.

Diskusia k receptu

violetacamorova
Mám rada rybacie nátierky, ale robím z rybiek v oleji, aj toto vyzerá dobre, nabudúce urobím z rýb v paradajkovom pretlaku.
hviezdickaz
moj mladsi syn je alergicky na tuniaka,tak som skusila tieto sardinky v pretlaku,a z nich sa nevyhadzal .... a velmi mu aj chuti tato natierka :) , dakujem za komentariky :))
helga2
Presne takúto som dnes mala na raňajky.Mňam
violetacamorova
Mám rada rybacie nátierky, ale robím z rybiek v oleji, aj toto vyzerá dobre, nabudúce urobím z rýb v paradajkovom pretlaku.
hviezdickaz
moj mladsi syn je alergicky na tuniaka,tak som skusila tieto sardinky v pretlaku,a z nich sa nevyhadzal .... a velmi mu aj chuti tato natierka :) , dakujem za komentariky :))
helga2
Presne takúto som dnes mala na raňajky.Mňam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia