Rybacia fašírka

bysop - bez fotkybysop, 12. februára 2012

Jednoduchý obed alebo večera , so zemiakovou kašou a tatarkou nemá chybu.

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
na 170 °C

Suroviny

4 ks varené v šupke
1 ks
1 hrnčeky
2 ks
2-3 ks strúčik
1 čl
1/2 čl
1 čl
1/2 čl




Postup

  1. 1

    Uvarené,vychladnuté zemiaky olúpeme a najemno nastrúhame. Pridáme tuniaka aj s olejom, vajcia , vločky,pretlačený cesnak a koreniny. Všetky suroviny dôkladne premiešame a dáme na cca 30minút odpočinúť do chladničky. Z cesta formujeme fašírky,obalíme v strúhanke a pečieme v rúre na vymastenom plechu alebo vyprážame klasicky na panvici.

Diskusia k receptu

diabambulka
ahoj spýtam sa tie vločky treba namočiť, alebo navlhnú kým budú stáť už v zmesi??? receptík ma zaujal a doma máme rybičkového synčeka, potešil by sa rybičkovému obedíku :-)
bysop
vločky navlhnú už z toho rybičkového oleja a vajčok, netreba ich vopred namáčať
diabambulka
ďakujem za odpoveď, máte to vyskúšané aj s tuniakom vo vlastnej šťave, či je predsa len lepší tuniak v oleji ??? naozaj sa to chystám vyskúšať a preto sa chcem uistiť aby som to urobila čo najlepšie :-))
turistka
@Bysop- recept vyskúšam, je to celkom dobrý nápad, ktorý by mne v živote nenapadol-gratulujem. Osobne rybacie fašírky robím polovicu rybaciny/biele ryby/ a polovicu bravčoviny plus ostatné prísady, sú šťavnaté a preto je Tvoj recept fajn, lebo nie je suchý najmä, keď sa použije tuniak v oleji, pozdravujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia