15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Opražíme si cibulu nakrájanu na kocky na oleji. Priravíme si bravčové mäso. Umyjeme, nakrajame si mäsko na rezne, vyklepeme ho a nakoniec využijeme soľ a korenie.
- 2
Takto pripravené mäsko si letmo opečieme na cibulke z oboch strán, lšn aby chytilo trošku farbu. Ak máme všetko mäsko osmažené, zalejeme ho teplou vodou, pridáme jednu polievkovú lyžičku horčice a hríby aby to dostalo tú pravú chuť a varíme.
- 3
Ked má mäsko tú spravnú konzistenciu a varenie sa nám chýli ku koncu, je čas na posledné dochutenie. Už len zahustíme hrubou múkou. Môžme podávať so zemiakmi či ryžou. Dobrú chúť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
myslím, že názov jedla neobstojí v žiadnom prípade a súhlasím vo všetkom s @kukulienka71
nebolo by od veci správne premenovať podľa časti bravčového mäsa na rezne, z ktorého bolo jedlo pripravené, iste chutné jedlo, ale roštenka to určite nie je. nič v zlom, len dobre mienená rada.