Roštenka z bravčového mäsa

Autor receptu: scharlotte

15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Opražíme si cibulu nakrájanu na kocky na oleji. Priravíme si bravčové mäso. Umyjeme, nakrajame si mäsko na rezne, vyklepeme ho a nakoniec využijeme soľ a korenie.
  2. Takto pripravené mäsko si letmo opečieme na cibulke z oboch strán, lšn aby chytilo trošku farbu. Ak máme všetko mäsko osmažené, zalejeme ho teplou vodou, pridáme jednu polievkovú lyžičku horčice a hríby aby to dostalo tú pravú chuť a varíme.
  3. Ked má mäsko tú spravnú konzistenciu a varenie sa nám chýli ku koncu, je čas na posledné dochutenie. Už len zahustíme hrubou múkou. Môžme podávať so zemiakmi či ryžou. Dobrú chúť :-)