Roládky z tvarohu a sušenej paradajky
Jozef Hromják
šéfkuchár reštaurácie Olive Tree v Košiciach, 14. júla 2013
šéfkuchár reštaurácie Olive Tree v Košiciach, 14. júla 2013
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na hladkom grile a na mastnom papieri intenzívne zohrievame plátok hrudkového tvarohu dochuteného soľou a korením. Pri otočení uložíme na teplú stranu sušené paradajky a po chvíli za pomoci papiera zrolujeme teplý poddajný tvaroh.
- 2
Na rozohriatu panvicu s masívnym dnom vlejeme trochu olivového oleja. Pridáme štipku soli, jemne nakrájanú šalotku a sušenú čili papričku. Pridáme medvedí cesnak, párkrát otočíme a podávame na teplom tanieri.
- 3
Vychladnuté rolky uložíme na medvedí cesnak a dochutíme podrvenými škvarkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu