Foto: diabambulka
Dnes varil môj manžel a toto je výsledok :-)))
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame a naklepe. Osolíme a okoreníme. Na strúhadle na mrkvu nastrúhame mrkvu a petržlen. Spolu zamiešame a uložíme na vyklepané hov. mäso. Obyčajné párky prekrojíme na polovicu a položíme na mrkvu s petržlenom. Uvarené a ošúpané vajíčka rozkrojíme na polovicu a uložíme na obyčajné párky rovnou časťou tak aby nám tvorili jeden celok. Mäsko zrolujeme a zviažeme niťou. Na troške oleja osmažíme nakrájanú cibuľu. Mäsko osmažíme z každej strany na cibuľke. Podlejeme vodou, troška osolíme, pridáme horčicu a dusíme do mäkka takmer 2 hodiny. Na záver dochutíme prelisovaným cesnakom. Omáčku môžeme zahustiť hladkou múkou, alebo solamylom. Ale vôbec netreba...Výborná je taká prírodná. PS : viac som nestihla nafotiť bežala som do práce :-)))
-
2
Dobrú chuť :-)
Diskusia k receptu