Roláda plnená vajíčkami, mrkvou a uhorkou

redakcia - fotkaredakcia, 27. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
90 minút
na 200 °C

Suroviny

800 g
100 g
3 ks
2 ks
2 ks
2 ks
300 ml
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Bôčik rozrežeme tak, aby sme získali vysoký plát mäsa. Mastné časti môžeme vyrezať, nakrájať na kocky a odložiť nabok. Mäso naklepeme, osolíme, posypeme korením a potrieme kečupom. Uhorky a mrkvy pozdĺžne rozrežeme a rozložíme ich na kečup. Na ne ešte naukladáme vajcia nakrájané na osminky a kolieska cibule.

  2. 2

    Mäso zvinieme do rolády, pevne zviažeme niťou a vložíme do pekáča. Podlejeme vývarom, obložíme kockami mastného mäsa a posypeme kolieskami druhej cibule.

  3. 3

    Pečieme asi 90 minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia