Robi na čínsky spôsob

vimar - fotkavimar, 2. októbra 2011

Keďže som hľadala na Vareche nejaký spôsob prípravy na Robi a nenašla som nič, okrem "robí, robím..." a podobne :-) , tak som pátrala na stránke výrobcu a delím sa o recept...

3-4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g (alebo plátky, ktoré si narežete)
polka (stredne veľký)
6 ks
3 PL
5 PL
1 PL
  jemne posekaná

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistený zeler nakrájame na rezance a krátko povaríme. Kto má parný hrniec, môže napariť. Paradajky nakrájame na plátky. Na oleji trošku osmahneme rezance zeleru, pridáme Robi rezance a prehrejeme. Vmiešame krájané paradajky, premiešame, nevaríme dlho, aby sa nerozvarili. Ochutíme vegetou, soľou, korením, zázvorom, zalejeme omáčkou zo sójovej omáčky, vína a škrobu. Podávame posypané pažítkou. My sme ako prílohu mali natural ryžu, ale môžete dať aj bulgur, alebo inú ryžu...neviem, ako by to chutilo s cestovinami...

Diskusia k receptu

bozulka
Aj ja som o niečo múdrejšia.Vďaka aj za link.Určite poteším syna s nevestou,oni sa stravujú zdravo.Snažia sa aj u mňa,zatiaľ bez veľkého úspechu,nie že by som nechcela,ale nedokážem to,vždy niečim sklamem.Je to ako so starým koňom...
vimar
Ďakujem za komentáre, len čo pripojím foťák na pc, pridám aj fotky.
@bozulka : nič si z toho nerob, my u našej mamy tiež zjeme raz za dva mesiace aj nejaké to kurča :-) nebudem ju stresovať...
vimar
Ďakujem za komentáre, len čo pripojím foťák na pc, pridám aj fotky.
@bozulka : nič si z toho nerob, my u našej mamy tiež zjeme raz za dva mesiace aj nejaké to kurča :-) nebudem ju stresovať...