Keďže som hľadala na Vareche nejaký spôsob prípravy na Robi a nenašla som nič, okrem "robí, robím..." a podobne :-) , tak som pátrala Zobraziť celý popisKeďže som hľadala na Vareche nejaký spôsob prípravy na Robi a nenašla som nič, okrem "robí, robím..." a podobne :-) , tak som pátrala na stránke výrobcu a delím sa o recept...
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g (alebo plátky, ktoré si narežete) |
|
polka (stredne veľký) |
|
6 ks |
|
|
|
|
|
3 PL |
|
5 PL |
|
1 PL |
|
|
|
|
|
|
|
jemne posekaná |
|
Postup
-
1
Očistený zeler nakrájame na rezance a krátko povaríme. Kto má parný hrniec, môže napariť. Paradajky nakrájame na plátky. Na oleji trošku osmahneme rezance zeleru, pridáme Robi rezance a prehrejeme. Vmiešame krájané paradajky, premiešame, nevaríme dlho, aby sa nerozvarili. Ochutíme vegetou, soľou, korením, zázvorom, zalejeme omáčkou zo sójovej omáčky, vína a škrobu. Podávame posypané pažítkou. My sme ako prílohu mali natural ryžu, ale môžete dať aj bulgur, alebo inú ryžu...neviem, ako by to chutilo s cestovinami...
komteska.blog.cz/0612/recepty-s-robi-masa...
www.toprecepty.cz/recept/11411-robi-maso-na-zampionech/...
www.recepty.cz/recept/robi-maso-na-horcicne-smesi-1296...
zelam ti dobru chut a pekny den-)
@bozulka : nič si z toho nerob, my u našej mamy tiež zjeme raz za dva mesiace aj nejaké to kurča :-) nebudem ju stresovať...
@bozulka : nič si z toho nerob, my u našej mamy tiež zjeme raz za dva mesiace aj nejaké to kurča :-) nebudem ju stresovať...