Robi na čínsky spôsob

Autor receptu: vimar

Keďže som hľadala na Vareche nejaký spôsob prípravy na Robi a nenašla som nič, okrem "robí, robím..." a podobne :-) , tak som pátrala na stránke výrobcu a delím sa o recept...

3-4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Očistený zeler nakrájame na rezance a krátko povaríme. Kto má parný hrniec, môže napariť. Paradajky nakrájame na plátky. Na oleji trošku osmahneme rezance zeleru, pridáme Robi rezance a prehrejeme. Vmiešame krájané paradajky, premiešame, nevaríme dlho, aby sa nerozvarili. Ochutíme vegetou, soľou, korením, zázvorom, zalejeme omáčkou zo sójovej omáčky, vína a škrobu. Podávame posypané pažítkou. My sme ako prílohu mali natural ryžu, ale môžete dať aj bulgur, alebo inú ryžu...neviem, ako by to chutilo s cestovinami...