Robi na čínsky spôsob
Autor receptu: vimar
Keďže som hľadala na Vareche nejaký spôsob prípravy na Robi a nenašla som nič, okrem "robí,
robím..." a podobne :-) , tak som pátrala na stránke výrobcu a delím sa o recept...
3-4 porcie |
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Očistený zeler nakrájame na rezance a krátko povaríme. Kto má parný hrniec, môže napariť.
Paradajky nakrájame na plátky.
Na oleji trošku osmahneme rezance zeleru, pridáme Robi rezance a prehrejeme.
Vmiešame krájané paradajky, premiešame, nevaríme dlho, aby sa nerozvarili.
Ochutíme vegetou, soľou, korením, zázvorom,
zalejeme omáčkou zo sójovej omáčky, vína a škrobu.
Podávame posypané pažítkou.
My sme ako prílohu mali natural ryžu, ale môžete dať aj bulgur, alebo inú ryžu...neviem, ako by to chutilo s cestovinami...