Foto: sissi29
Objavila som ich náhodou a odvtedy sú na našom stole pravidelne.
25
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V miske si zmiešame múku, kryštálový aj vanilkový cukor, prášok do pečiva a muškátový orech. Pridáme vajcia a med a znovu zamiešame tak aby sa nám všetky ingredencie pekne spojili. Nakoniec pridáme riccota syr a jemne premiešame.
- 2
Do rozohriateho oleja potom polievkou lyžicou dávame kopky cesta a smažíme kým nemajú krásnu zlatisto hnedú farbu. Asi 20-30 sekúnd z oboch strán.
- 3
Servírujeme na tanieri posypané práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu