Foto: sunnywoman
Sú jednoduché na prípravu, no veľmi chutné..:D
50
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Z preosiatej múky, cukru, vanilínového cukru, žĺtkov a zmäknutého tuku rýchlo zamiesime hladké cesto. Odložíme na polhodinu do chladničky.
- 2
Vyformujeme valček, pokrájame asi na 40 kúskov.
- 3
Urobíme guľôčky a dáme na vymastený plech (al. papier na pečenie).
- 4
Mierne guľôčky roztlačíme na kolieska v strede s jamkou.
- 5
Jamku, v strede koláčikov, naplníme ríbezľovým džemom.
- 6
Pečieme pri teplote 175 stupňov do ružova. Vychladnuté koláčiky môžeme pocukrovať alebo poliať čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu